Travels

At rejse er en af de største glæder i livet. Derfor vil Chorines præsentere et af de mest eksklusive områder i hele Spanien. Castilla y Leon er en storslået region med flere kendte byer. Den ene Avila, hvor Irene kommer fra, har mange spor fra middelalderens Europa og er omgivet af kirker, klostrer og mindeværdige gamle bygninger.

Ávila er kendt som den højeste by i landet og er indbegrebet smagen af Chorines med byens naturlighed, autenticitet, lys og den enorme mængde af blå himlen lige meget hvor du kigger.

Gastronomi, historie, kunst, tradition og naturens friske lluft, det er den perfekte combo for dit ophold i Avila somer ideel til skabe indre ro.

Hele ideen med Chorines Travel er at invitere folk til de små smukke byer i Spanien som ikke er så kendte, men som har meget at byde på. Det er bl.a. kulturen, historien og den rolige natur. De hoteller og huse som Chorines samarbejder med har alle en historie bag sig, som er knyttet til byen og med historie fra fortiden. Det kan også mærkes på indretningen og den hyggelige stemning på de forskellige steder.

Med Chorines Travel har du mulighed for at se og opleve de steder Chorines får sine autentiske produkter fra. Du kan se hvor og hvordan de produceres og have mulighed for at smage delikatesserne.

Nedenfor kan du se hvilke hoteller der er at vælge imellem, historien bag dem, lidt info og programmerne for dagene. Tæt på disse dejlige hoteller kan I besøge fire byer på UNESCOs Verdensarvsliste (Ávila, Segovia, Toledo og Salamanca) mellem naturreservatet Valle de Iruela og regionalparken Sierra de Gredos. (Tryk på billederne for at læse mere)
El HotelitoLa Quinta del Chocolatero

EL TEÑAO (1)