Gourmetsmagning

På udvalgte torsdage eller fredage arrangerer Chorines en gourmetsmagning af vores lækre spanske specialiteter. Gourmetsmagningen finder sted i vores hyggelige butikslokale på Peter Bangs Vej 103.

Arrangementet starter kl. 18 og der er plads til ca. 10 personer pr. aften. I vil blive forsøgt forført af vores lækre spanske delikatesser og udsøgte vine. Vi byder blandt andet på traditionelle og nymoderne spanske oste, chorizo- og salchichónpølser, økologiske olivenolier og naturligvis det bedste af det bedste spanske sortfodsskinke, der er til at opdrive nord for Tarifa.

En hyggelig introduktion til kvalitets-produkter, med gode forklaringer og et indbydende sortiment af nydelser og smagsoplevelser. En behagelig start på en fredag aften.
– Sylvie og Alioscha

Produkterne er importeret direkte fra Spanien – sortfodsskinken fra Guijuelo, ostene fra Zamora, olivenolierne fra Alicante og vinene fra Rioja og Rueda. Sammen med gourmetsmagningen fortæller Irene og Jonathan om produkternes kvalitet og produktion. Til slut vil der være endnu en spiselig overraskelse.

Er der nogle af varerne, der falder I jeres smag, har I mulighed for at købe produkterne efterfølgende med 5% rabat – enten kontant eller med MobilePay. Arrangementet varer ca. 1 time.

Pris: 189 kr. pr. person

Sted: Chorines, Peter Bangs Vej 103, 2000 Frederiksberg

Tidspunkt: 18:00

Gourmetsmagningen inkluderer:

  • to glas vin/øl/sodavand
  • fire forskellige oste
  • iberisk sortfodsskinke og serranoskinke
  • to forskellige iberiske pølser
  • tre forskellige olivenolier med brød
  • og en spiselig overraskelse til at slutte af på

Velbekomme.

Kontakt Irene eller Jonathan ved at skrive en e-post til catas@chorines.dk eller ring 9397 5333. Du kan også vælge at bruge formularen herunder.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!

Irene og Jonathan

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne
Gourmetsmagning

Hvor mange personer deltager og hvornår?