Chorines med til kvindernes internationale kampdag

Et storslået arrangement, arrangeret af Kvinfo, blev den 8. marts afholdt i VEGA for at fejre kvindernes internationale kampdag.

IMG_4117Mødet blev overværet af fremtrædende personligheder fra Danmark, såsom H.K.H. Kronprinsessen og udenrigsminister Kristian Jensen. Begivenheden havde til formål at styrke og fremme ligestilling og mangfoldighed, særligt taget i betragtning at disse bekymringer er afgørende ikke kun for de skandinaviske lande, men også globalt.

Deltagerne havde mulighed for at nyde et meget interessant stand-up show med komikeren Sofie Hagen, feministisk performancekunstner Lilibeth Cuenca og komponist Karina Willumsen, med deres klassiske humor og politisk satire. Ligeledes var musikken også til stede takket være Nelson Can trio, L.I.G.A og Fallulah.

Chorines tilbød en fuldstændig reception, som omfattede forskellige kolde tapas, bellota sortfodsskinke, lomo, salchichón-pølse, chorizo-pølse, manchego-ost, olivenolie og et fint udvalg af frugt, som glædede alle ved   begivenheden samtidig med at de oplevede den ægte smag af et spansk køkken.

Mentee FN-sal

Nina HKH Ellen Trane Lizette fransk ambassadør Lotte Hansen FN-salTapas FN-sal

Irene og HKH Mary

(Fotos: Begga Svavars)

HKH Kronprinsesse Mary taler: