JULELOTTERI MED CHORINES

I Chorines har vi lavet vores egen julelotteri 🙂 For 10 kr. kan du købe et nummer og få chancen for at vinde en julekurv til en værdi af 1.000 kr. Den 22. december udtrækkes ”El Gordo” i det spanske julelotteri. Vi finder vores vinder af julekurven, ved at tage de to sidste cifre i det udtrukket nummer.

Read More

Bodega Alto Alberche – Sierra de Gredos

Denne vingård er placeret i Navaluenga tæt på Avila, og er resultatet af elve venners passion for regionen og dets tilhørende vine. Målet var i starten at genintroducere Garnacha druen, der ellers var blevet forglemt i området. Nu er vingården næsten 60 år og dyrker 100% Garnacha druer i 750m til 1100m højde i det

Read More

Chorines Travels

Hvorfor rejse med Chorines Travels? Du tænker nok ”hvad er Chorines Travels?”. Det er et koncept, som Chorines har hvor vi tilbyder rejser til det autentiske Spanien. Det er rejser til små byer, der ikke er så turistpræget som storbyerne. De ligger alle sammen ikke så langt fra Madrid og hotellerne ligger tæt på byer,

Read More

Boquerones en vinagre

Boquerones er en spansk delikatesse som findes på alle tapas barer. Det er små rensede ansjosfileter der er marineret i eddike. Smagsmæssigt kan de ikke sammenlignes med saltet ansjoser der tit anvendes i det italienske køkken, men minder mere om de danske marineret sild, dog ikke nær så fede eller søde i smagen. Dette er

Read More

En ægte spansk ret

Dette er en ærkeklassisk og fantastisk lækker simpel opskrift på galiciske blæksprutter med kartofler. Det er en god starteropskrift, og hvis du aldrig har fået denne ret, er du virkelig gået glip af en af de mest traditionelle galiciske opskrifter. Enhver der besøger Galicien vil typisk få denne ret serveret som en tapas på en

Read More

Hver dag er kvindernes kamp dag!

Irenes historie startede da hun kom til Danmark og besluttede sig for at starte sin egen virksomhed. Hun åbnede Chorines i 2014 fordi hun gerne ville bringe lidt af Spanien med til Danmark ved at sælge lækre høj kvalitets delikatesser fra den lille by, La Horcajada, hvor hun er fra. Hun var modig og kastede

Read More

Hvad betyder at gå til “tapas”?

I Spanien er det en tradition at når man får gæster at byde dem på en lækker tapas tallerken lavet af autentiske produkter. Det er en måde for dem at skabe en hyggelig stemning. For i Spanien mødes man om maden og deler den med alle om bordet. Verbet “tapas” født af vane, som findes

Read More

Skal I spise Tapas?

Tapas er en vigtig del af spansk gastronomisk kultur. De er enkle, hurtige og bedste akkompagneret til en god vin. Men hvad er dens historie? Hvorfor de kaldes “tapas”?       Madrid, Baskerlandet og Andalusien er stjernerne i spørgsmålet om tapas, men nu til dags er kulturen for at spise tapas udbredt i hele

Read More

Valentines dag: A Day of Romance

Valentines dag, også kaldet Sankt Valentinsdag eller Feast of Saint Valentine, er en årlig lejlighed der bliver fejret den 14. februar. Det opstod som en vestlig kristne liturgiske festdag i ære for en eller flere tidligere helgener ved navn Valentinus, og er anerkendt som en betydelig kulturel og kommerciel fejring i mange regioner rundt omkring

Read More

Sund frokostsalat

  Ingredienser: 200 g kvædebrød 300 g salat evt. romaine 200 g rucola 100 g friske basilikumblade 1 bakke blåbær 2 avocadoer 50 g ristede hasselnødder 100 g manchego ost. 2 spsk. balsamico 2 spsk. olivenolie Oliven med paprika Røger salt  Fremgangsmåde: Skær kvædebrød i små stykker, det vil give en lille smule sød smag

Read More

Macaroni med chorizo

Denne ret var en af mine favoritter da jeg var pige. Forberedelsen er meget simpel og jeg er sikker på at du vil kunne lide den. Ingredienserne: Maraconi Chorizo 200 gram Tomatsauce Hakket løg Olivenolie Salt Tilberedning: Kog macaronien i vand med en teske salt og et skænk olivenolie Svits det hakket løg, den udskårede

Read More

Sangria

Vi er kommet en lang vej siden Sangriaen første gang så dagens lys. Dengang var det et spørgsmål om rent vand, hvor romerne, efter at deres grænser nåede så som langt som den vinfrodige Iberiske Halvø, benyttede alkoholen i de mange vine til at sterilisere det ellers beskidte vand. Med mangel på alternativer fandt befolkningen

Read More
1 2 3